Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE
Sprijin bolnavi

Sprijin bolnavi

 

Este vreunul printre voi bolnav? Să cheme pe prezbiterii (sau: bătrânii) bisericii; şi să se roage pentru el, după ce-l vor unge cu untdelemn în Numele Domnului. Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşa; şi dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate.

Biserica Penticostală practică și crede cu putere în rugăciunea pentru bolnavi. Am fost, de-a lungul istoriei noastre încărcate, martori la multe vindecări miraculoase și, în conformitate cu întreg Cuvântul lui Dumnezeu, credem puterea lui Dumnezeu de a tădămui și astăzi.

Ne-am rugat de-a lungul timpului pentru membrii ai bisericii noastre dar și pentru membrii din biserici diferite, din țară sau din diasporă, am făcut rugăciuni cu punerea mâinilor și ungeri cu untdelemen iar slujitorii noștri sunt prezenți de multe ori la patul celor bolnavi, gata să se roage, să mângâie și să sfătuiască, să (îşi) îți întindă mâinile spre Dumnezeu.

Faci parte din biserica noastră și ai nevoie de rugăciune specială? Ești bolnav și vrei să se facă rugăciuni pentru tine. Lista bisericii este deschisă și prezentată la fiecare program, de aceea folosind acest formular contactează unul dintre pastorii noștri și lasă-ne să fim alături de tine.

Nu ești din biserica noastră dar ai vrea să fi trecut, tu sau cineva drag sau apropiat ţie,  pe lista de rugăciune a bisericii. Trimite-ne un e-mail la contact@bisericabetania.ro şi noi ne vom ruga pentru tine.