Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE

Şcoala de misiune

 

"Team Action România" este o şcoală de misiune cu pregătire intensivă unde tinerii se implică în lucrarea pe care Isus ne-a dat-o. Credem că e timpul să ducem Evanghelia oamenilor. Prin programul zilnic vrem să inspirăm, să pregătim şi să echipăm tinerii pentru lucarea de misiune. 

Baza şcolii de misiune "Team Action România" este în judeţul Arad, aici va avea loc programul şi aici tinerii vor locui pe toată durata de pregătire. 

Un an în "Team Action România" este un an de noi provocări unde sperăm să experimentezi pasiunea pentru lucrarea de misiune şi pentru felul în care vrea Dumnezeu să folosească vieţile noastre. Vei învăţa noi modalităţi de a comunica Evanghelia, pentru a avea un impact asupra tinerilor de astăzi. "Team Action România" este o scoală care te va ajuta să creşti spiritual şi să fii un bun lucrător pentru Dumnezeu.

 

                                                                                 UN AN PENTRU ISUS!


                                                                   Patru luni de învăţătură şi pregatire intensivă ! La sediul şcolii de misiune "Team Action România" unde vei avea parte de învăţătura de bază, misiune creativă, laudă şi închinare, mici lucrări misionare în sate, orfelinate, închisori şi copiii străzi. 

Aceasta este o perioadă de pregătire pentru misiune propriu-zisă. 

Alătura-te şi tu altor tineri şi participă la evanghelizări, fiind instruit pentru lucrarea misionară. 
 

 

                                                                             Şapte luni de misiune practică! 


 Fi parte în a duce Evanghelia tinerilor, vei evangheliza tinerii ajutând în plantarea de Biserici şi lucrări misionare, vizitând şcoli, orfelinate, penitenciare, ajutând la organizarea de tabere şi conferinţe, mobilizând şi pregătind tinerii creştini pentru misiune şi multe altele. 

Şcoala de misiune "Team Action România" este deschisă pentru oricine are o inimă doritoare. Credem că tinerii au potenţial, talente şi daruri ce pot fi folosite în lucrarea misionară. 

Un an în cadrul şcolii de misiune "Team Action România" te va provoca în umblarea zilnică cu Dumnezeu şi îţi va da ocazia să creşti spiritual şi să ajuţi să crească spiritual şi alţi creştini.


 

 

 

                                    ACTIVITĂŢILE ŞCOLII DE MISIUNE "TEAM-ACTION ROMÂNIA"

 

Cu ajutorul Lui Dumnezeu, şcoala de misiune "Team Action România"  a organizat şi organizează misiuni de evanghelizare în diferite zone din România precum: Oltenia, Bihor, Dobrogea, Buzău, Babadag etc.

După perioada de instuire şi învăţare în cadrul şcolii de misiune, tinerii studenţi au fost trimişi misionari în diferite ţări din lumea întreagă precum: India, Africa, Turcia, Kosovo, Albania etc. Aici ei au fost deschizători de drumuri, învăţând oameni de acolo despre Isus şi despre mântuire, sau au ajutat alţi misionari aflaţi deja acolo.

 

Deasemenea  studenţii şcolii de misiune "Team Action România" au ajutat la plantarea de Biserici în zonele ţării noastre dar şi în afara graniţelor ţării, unde nu existau biserici.

 

Periodic, şcoala de misiune organiziează misiuni sociale şi spirituale în orfelinatele de copii, căminele de bătrâni, spitale, centre pentru persoanele cu dezabilităţi şi  închisori. Aici ei aduc vestea bună a mântuirii, unele ajutoare umanitare dar şi un zâmbet cald pentru cei aflaţi în nevoie şi suferinţă.

 

Studenţii şcolii de misiune se implică deasemenea în diferite misiuni stradale, unde împărtăşesc oamenilor Cuvântul Lui Dumnezeu, cântă spre slava Lui Dumnezeu şi împart pliante ascultătorilor intrând în dialog cu ei.

 

 

    "Team Action România"  organizează conferinţe misionare şi tabere de tineret în diferite locaţii din România, unde tinerii participanţi află cum să împărtăşească şi altora vestea bună a mântuirii şi cum să fie ei un exemplu pentru cei din jurul lor.