Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE
Propovăduirea cuvântului

Propovăduirea cuvântului

 

Propovăduirea cuvântului

Pe El Îl propovăduim noi, şi sfătuim pe orice om, şi învăţăm pe orice om în toată înţelepciunea, ca să înfăţişăm pe orice om, desăvârşit în Hristos Isus – Coloseni 1:28

Slujitorii Bisericii Penticostale Betania din Arad au avut permanent drept țintă propovăduirea Cuvântului. Peste biserica noastră au trecut zeci de ani dar în tot acest timp slujitorii au încercat să păstreze o propovăduire curată a Cuvântului dătător de viață, o propovăduire centrată pe Cristos, Domnul vieții.

Mărturisim astfel că Dumnezeu vorbește și astăzi oamenilor prin Scripturi și că și astăzi Scripturile conțin răspunsuri reale pentru problemele cu care se confruntă omul post modern.

De aceea în Betania, casa pâinii, predicarea Cuvântului lui Dumnezeu va ocupa de fiecare dată, în fiecare program, un loc central.  În fiecare program de joi seara sau de duminică dimineața, cuvântul rostit de la amvonul bisericii noastre va avea drept scop studiul biblic, o apropiere și o cunoaștere mai profundă a planului și voii lui Dumnezeu cu privire la noi oamenii. În fiecare duminică seara poți să îți aduci prietenii la biserică pentru că mesajul transmis va fi unul de evanghelizare, de chemare la mântuire.

Așa că, de fiecare dată când vi la Betania, așteaptă-te să asculți  Cuvântul!