Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE
Evenimente ale vieţii

Evenimente ale vieţii

 

De câteva ori într-o viață credinciosul trece prin evenimente majore. Unele sunt bucuroase, altele sursă de întristări. De orice natură ar fi aceste evenimente comunitatea Bisericii Penticostale Betania Arad este alături de membrii ei, bucurându-se cu cei ce se bucură, plângând cei ce plâng.

Binecuvântare de copii

Copiii sunt bucuria bisericii noastre. De aceea în fiecare ultimă duminică a lunii, în biserica noastră sunt așteptați pentru binecuvântare noii născuți.

Aveți un nou născut sau un copil pentru care nu s-a cerut binecuvântarea? Contactați unul dintre păstorii noștri  folosind acest formular și împreună puteți stabili data și modalitatea în care binecuvântarea se poate oficia.

 

Logodnă și căsătorie

Logodna și căsătoria momente de celebrare care ne umplu inima de bucurie. Cu planurile minuțios pregătite, reflectând, pe lângă toate celelalte năzuințe, și credința vie în Mântuitorul nostru, în practica bisericii penticostale și tradiția comunității din Betania, mirii constituie o adevărată bucurie pentru întreaga biserică.

Biserica noastră dispune de o sală de nunți cu o capacitate de maxim 300 de persoane și de o bucătărie dotată și utilată după standarde noi. Sala de nunți a bisericii a fost modelată și amenajată astfel încât, cu un minim de aranjament specific sărbătorii, aceasta să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Prioritate la cununia religioasă dar și la sala de mese a bisericii vor avea întotdeauna membrii bisericii dar acestea pot să fie accesate și de către credincioși din alte biserici. Dacă cununia religioasă sau logodna nu au loc în Arad sau în biserica noastră, de fiecare dată un membru al comitetului de slujire a bisericii va fi pregătit să însoțească mirii.

Serviciu funerar

Biserica Penticostală Betania din Arad a fost și va rămâne alături de familiile care trec prin unul dintre cele mai grele momente din viață: moartea unei persoane dragi. Oferind întreg sprijinul de care dispun, sfaturi și altfel de ajutoare, slujitorii Betaniei (pastori, predicatori, cor sau fanfară) sunt de fiecare dată gata să fie alături de persoanele care trec prin astfel de suferințe.

 

Înmormântările, în biserica noastră, îl glorifică pe iubitorul nostru Tată ceresc, onorează persoana care a plecat spre veșnicie, oferă speranță celor rămași în urmă. În astfel de circumstanțe, întreaga familie a Betaniei oferă mângăiere, sprijin și încurajare celor ce trec prin momente dificile