Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE
Consiliere spirituală

Consiliere spirituală


În viață sunt momente dificile și de rezolvarea acestor momente depinde, câteodată, viitorul.  Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive.

Noi, cei care formăm biserica Penticostală Betania Arad formăm o mare familie iar familia are grijă de membri săi. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, slujitorii bisericii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun.

Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere,  sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață.  Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere.

Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur. Poți apela la consilierea spirituală ce are loc în fiecare vineri seară, de la 17.30 sau poți solicita o întâlnire cu unii din pastorii noști folosind acest formular.