Slujire

Social

Muzica

Educatie

DOMENII SLIJIRE
BISERICA
TINERET
ECOURILE
BISERICA BETANIA
Acasa
Despre Noi
Ştiri şi Evenimente
Resurse
Slujire
Proiecte
Departamente
TRANSMISIUNE LIVE

Biblioteca

Prin harul Domnului  Biserica Pernticostală “Betania” se bucură de o bibliotecă, sursă de informaţie, cunoaştere şi ajutor pentru o mai mare apropiere de Domnul.

Noi credem că Biblia este cartea de căpătâi a unui creştin veritabil şi sănătos în credinţă dar în acelaşi timp, credem că este de trebuinţă să citim şi alte cărţi. Biblioteca Bisericii vine astfel în întâmpinarea nevoilor tuturor celor care au înţeles importanţa cititului şi scrisului. 

Dispunem de diverse cărţi de teologie, doctrină şi dogmatică penticostală, cărţi devoţionale, romane, beletristică, filozofie, sociologie, pedagogie, istorie, artă, muzică, diverse dicţionare biblice, ortografice şi morfologice acoperind o mare parte a nevoii de cunoaştere. Majoritatea titlurilor sunt scrise sau traduse în limba română dar ne bucurăm şi de titluri scrise în alte limbi cum ar fi limba engleză, maghiară, franceză, germană, cehă.

În prezent, biblioteca are trei bibliotecari: Stănuş Cristian, Rotar Marius şi Rotar Corneliu.

Programul bibliotecii este în zilele de vineri de la ora 18 la ora 20, dar când situaţia o cere, cărţile pot fi împrumutate şi în afara acestui program.

 

 

Dedicat mamelor

Data publicare: 07.03.2010
Autor: pastor Simon Tomuta
Asculta aici:

Da, voi învia

Data publicare: 06.04.2011
Autor: Corul mixt
Asculta aici: